My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Wednesday, April 27, 2011

Sedar tak sedar

Assalamualaikum....

Sedar tak sedar, ni adalah entry kedua aku utk bulan April. OMG... sgt tidak productive ok. Since my first entry, dah hampir 20 hari aku tak hapdet ape-ape... aduhai. Disebabkan keterbatasan internet di ofislah aku jadi macam ni. Dulu memang rajin semacam je. Orang tak suruh hapdet pon aku laju je. Nak hapdet tru BB lak tak syok. Takde feel lebih. ahakss!

Tunggulah aku aktifkan balik aku punya broadband. Last week aku dah terminate Broadband aku pakej RM68 tu.. Mau taknye, dah hampir 3 bulan tak bayar, langsung tak guna. Tunggakan RM134.60. Waaaaa! Boleh buat serbis kete hocay! Tapi rasa macam nak ambik balik yang pakej RM48 tu. Untuk suft tenet tu oklah. Bukan aku nak buat ape pon. Rasa nak blogging balik tu kembali menggelegak. (hahaha.. xleh blah ayat)

Kene tunggu selepas 29/5/2011 baru boleh subscribe pakej baru... so sabar lah sebulan lagi baru aku aktif blogging balik. Sangat merindui buah hati saya ini... hohohoho!


BRB soon.... :)


1 comment:

  1. yang 48 tu, seve die terok, nak blog post pon susah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails