My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Thursday, February 12, 2009

Annoucement!

Salam semua..
aku nk wt 1 annoucement kt cni..
rasa nk 'bersara' wt sementara waktu dr blogging nie..
sbb rasenye xlarat laa spend masa utk blogging..
sbb aku skrg byk keje nk kene buat..
nk kene komit ngan stud sume.. hurm..
Footnote: berehat sebentar bersama kit kat.. huhu.. i'll be back soon! im gonna mishu so my dear frens!

24 comments:

  1. eleh miss izah .. ade gak kena baling ngn belon .. ;p

    entri kata nak bersara... tapi label plak letak Take a break ... wakakakakakaka! ;p

    ReplyDelete
  2. hehe..sabar la ye..kalau rindu, sms je..

    muahahhahhaha..

    (^_^) rindu gak..HA HA HA HA..

    ReplyDelete
  3. aduh.. abis lepas ni gua nak baca aper?

    ReplyDelete
  4. Take ya time beb..
    Gonna Mish ya too..

    Cheers!

    ReplyDelete
  5. gud luck study miss izah...
    utamakan benda2 penting dahulu
    blogging nie bila2 pun boleh...
    gud luck sekali lagi

    ReplyDelete
  6. ooo.. slamat belajar.. eh silap..

    belajar la elok2.. hehe

    ReplyDelete
  7. jangan bersara lama2 yaaa.. :)

    ReplyDelete
  8. Berehatlah Izah, semoga anda x lupa berjumpa lagi. Semoga sukses.

    ReplyDelete
  9. it's o.k. just take your break and come back when you have done with everything. You study must comes first.

    ReplyDelete
  10. salam..Miss..ada masa lwatlah blog baru saya..cerita aku.

    ReplyDelete
  11. dakjaat,
    haha baling laa klu kene.. ;p
    i tulis 'bersara' kn.. so phm2 jela.. har har har

    apisz,
    xde laa.. klu rindu wt miskol je..
    hehe 'panggilan rindu'! ;p

    apei,
    hurm bace paper laa.. lg ade pekdah.. hihi
    tunggu la kemunculan balik.. whee~

    pearls,
    huhu.. i cam xde smngt laa babe! uwawawa

    besi,
    tenkiu2.. xlame lg dah nk grad.. hihi

    jard,
    tenkiu my dear fren.. whee~ :D

    eliza,
    lame xlame pn mayb 2-3 bln gk la.. uhuh
    i mish my blog so muchh!

    jenny,
    salam kenal..

    kuntong,
    i hope so.. nk kene kejor balik mood yg dah lari.. uhuk

    drSam,
    tenkiu Dr.. hehe
    wish me all d besh in wuteve i do.. whee!~

    sirnik,
    wsalam.. sy dh jenguk blog sir.. :D

    ReplyDelete
  12. Keistimewaan Bau Ketiak Lelaki...
    Benarkah bau ketiak lelaki mampu menjadi penawar kepada gejala tekanan yang dialami oleh wanita? Kenyataan ini dikeluarkan oleh Bahagian Biologi Manusia di University Pensylvania beberapa tahun lalu. Kajian dilakukan di sana membuktikan bahawa peluh lelaki membantu kaum wanita menurunkan tekanan dan melancarkan perjalanan haid. Menurut laporan Jurnal Biology of Reproduction America, sebelum ini, bau ketiak lelaki yang sengaja " diproses" daripada lelaki yang tidak memakai deodoran digunakan sebagai bahan ujikaji bagi mencari bukti bahawa hidung wanita boleh "digoda" dengan bau lawan sejenisnya.

    Dalam ujikaji yang dilakukan, wangian semulajadi itu kemudian disapukan ke atas bibir puluhan wanita berumur 25 dan 45 tahun tanpa memberitahu ia adalah bau peluh lelaki dan hanya diberitahu bahawa mereka sedang menguji satu aroma wangian tersebut. Enam jam pertama selepas itu, skala mood wanita yang di sapu wangian yang diperbuat daripada peluh ketiak lelaki tersebut diukur. Hasilnya sungguh unik. Selain boleh mencerahkan mood, wangian ketiak lelaki ternyata dapat membuatkan wanita menjadi kurang tegang...

    Lepas ni boleh la bagi orang pompuan cium ketiak orang lelaki tanpa rasa bersalah...hahaha.

    ReplyDelete
  13. gonna mish u darling.. xmo lame sgt break ok.. hehe ;)
    well all the best!

    ReplyDelete
  14. apisz,
    nk ceon ketiak sape kot?? haish..
    mcam2.. hahaha
    kt umah i xde lelaki.. wahhaa

    nadea,
    hehe mishu too!
    jiwa ngah kaco laa yunk.. yuuuu

    farahk,
    tangs dear! :)

    ReplyDelete
  15. hi there..
    thanks for following ..
    nice blog..
    i like it

    ReplyDelete
  16. miez hanem,
    ur welcome..
    singgah2 laa slalu.. hehe

    eliza,
    tu laa pasal.. hehe
    terpakse.. nk xnk pn kne trime gk.. huuh

    ReplyDelete
  17. adoiii baru saja nak datang sini... tapi tn umah dah ada rasa 'nk bersara' hehe..

    harap-harap jgn bersara awal..

    ReplyDelete
  18. Welcome back babe..
    huhu..
    lamanyer 'cuti' dr bloggin..
    huhu..
    **nnt datang kat bloh aku k..
    ada award utk Izah..
    ngeeeeeee..

    ReplyDelete
  19. rashid,
    temporarily retired laa.. hehe
    not permenant.. :)
    thnx 4 visiting my blog

    pearls,
    iye ke?? hehe
    thanx dear! ;)

    ReplyDelete
  20. pearls,
    mishu too.. :)
    sorry, i xtau bile dpt aktif balik blogging nie.. uhuhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails