My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Saturday, June 20, 2009

Akulah perempuan itu

Salam semua.

Smlm hari yg amat bosan aku rase. Aku dgn da agak lewat. Mane tak nye, tdo pun pukul 2am lebeh. Adeh. Siang hari lak xtau nk buat ape. Duk ngadap laptop dlm bilik. Pndg dinding kiri kanan depan blkg. Xdpt nk cuci mata. Mlm lak aku bantai layan carekarama. Hope cite yg best la kn. Luckily, dat drama can catch up my attention. Agak touhcy jalan critenye. Even ade sorg actress yg aku mmg xsuke dia, berlakon lam drama tu. Tp, aku layan gk sbb aku rasa cite ni best.

Yang xleh tahannye, aku siap ngalir ari mata bile scene yang 'Zahir' kat hospital, mungkin da nk sampai masa kot. Dia xmo mak dia menangisi pemergian dia. Aduh. Terus basah mata aku. Sik bek time tu pakai masker. So, leh cover skit air mata yang mengalir jatuh tu.. =( So touchy!

Acceli aku xdelaa nk reviewkan sinopsis drama tu kt sni. Hehehehe.. Juz nk share je theme song drama ni pn tetibe buat aku tersentuh. Skali dgr cam suara laki. Sempat bertekak ngan makcik aku sbb dia ckp tu lagu Anggun. Sbb makcik aku tu mmg fanatik Anggun. Hahaha. Aku mmg la kenal Anggun tu tp jarang sgt kot dgr lagu2 dia. adeh. Sekali dgr tu bese je tp lepas 2-3 kali dgr tangkap lentok la plak. adeh.

Lepas abis cite terus masuk bilik donlod lagu tu.. weuuuuuu~~ Layan laa ye.. =)


video

Anggun - Berganti Hati

Satu persatu telah kuhapus
Cerita lalu di antara engkau dan aku
Dua hati ini pernah percaya
Seribu mimpi tanpa ragu tanpa curiga

Ku tak ingin lagi
Menunggu, menanti
Harapan tuk hidupkan cinta yang telah mati
Ku tak ingin coba
Hanya tuk kecewa (Ku telah kecewa)
Lelah ku bersenyum lelah ku bersandiwara
Aku ingin pergi
Dan berganti hati

Satu persatu telah kuhapus
Nada dan lagu yang dulu kucipta untukmu
Rasa yang dulu pernah ada
Kini berdebu terbelenggu dusta dan noda

Kini ku sadari diri ini
Ingin berganti hati
Cinta yang tlah pergi
Harus berganti hati

Harus ku ganti hatiku kini
Ini harus ku ganti
Tak perlu ini lagi harus berganti…

6 comments:

  1. miss izah kau la perempuan itu...

    ReplyDelete
  2. ermmm...tgk gak cita tu tapi tak sempat abis..sebab naik atas update blog..hehe..tapi jalan cerita mmg nampak best la..

    ReplyDelete
  3. akak tgk citer tu..

    mmg touching..

    tapi....suka masa dia eksiden ngan mamat tu .Lawak sikit...

    ReplyDelete
  4. besi,
    aku bkn perempuan itu... :)

    ben,
    mmg best pn bro
    rugi2... hahaha

    arryani,
    btul tu kak.. izah siap nangis lg tu.. huhuh
    eksident mane ek... yg dpn 7e tu kah? adeh

    ReplyDelete
  5. Dear Izah,
    I tak tau citer tue tapi nampak gaya penulisan you memang hebat ar citer tu til ble buat you nanges2...

    Nak nengok muka nanges..

    Hehhee...

    ReplyDelete
  6. ehhee mane ad hebat laa dear..
    i je kot yg touchy lebih..
    tp akak arryani pn ckp touching gk tu.. ehehe

    muke nanges i buruk dear :P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails