My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Monday, March 7, 2011

Alamak... sape pulak Lutfi Fadil Lokman ni???

Keyword for today... erkkkk
Dah lame kot aku tak selak-selak keyword blog aku. Pagi ni rasa sangat gatal tangan pegi bukak Nuffnang. Mulanya nak check duit je.. (berangan duit byk la konon). Lps tu klik keyword skali. ahakss! Tengok-tengok ade keyword nama sorang jejaka di atas... erkk! Ape lagi.. tangan laju je p search kt En. Gugel. hahaha!



Bila aku search je nama penuh beliau. 1st link yang tersembul keluar adalah spt di atas.. hohoho! Ok, ape lagi. Tangan laju lagi klik url tu. wakakaka! Ok.......!

Haha.. tak pasal-pasal mamat ni femes arini :p
Kuar la account FB beliau. Siapekah beliau? Entah... aku langsung tak kenal. Sape la yang p cari beliau ini kat belog aku. hehe! Memang beliau takde kaitan ape-ape dgn aku ok... Bila aku selak-selak info dia.. (aku mmg gaya seorang spy oke!)... Oh, ade belog rupenye dia ni... Haa.. kalau nak terjah, terjah je kat sini.

4 comments:

  1. Dia sendiri search kot..
    Mencari kalau2 ade blogger tulis pasal dia..
    Wakakakaka..


    Entry Terbaru : Cantik Itu Subjektif

    ReplyDelete
  2. d_tieah: hahahahaha..betul2;)

    ReplyDelete
  3. he's my senior! dye sgt educated dan berkepimpinan dan hensem jugak! dye sgt femes di kalangan student medik ukm.heee ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails