My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Wednesday, January 28, 2009

Kami sengal... ;p

Entry aku kali ni penuh ngah gmbr okeh..
Hope korang x muak duk nengok muke aku ngan adik aku nie..
Adik aku sorang ni pn same nek kesengalan nye ngan aku.. hahaha
Sbb kitorang mmg 'camera addicted'..
Time ni kitorang ngah tunggu adik aku yg sorang lagi abis bengkel kt driving skool..
Boring sangat...!

Location: somewhere in Besut - in a car
Actress: aku & adikku yg bmata 4
Xtra actor: adikku yg sedang tdo.. ngeh3
Photographer: adikku yg bmata 4







Korang nmpk x adik laki aku terlentok kt blakang tu.. hoho






Footnote: sesungguhnye menjadi sengal ito amatlah indah.. hahaha.. sengal suam2 kuku je. xde laa sengal besi ke ape.. :) aku adalah aku. aku xhipokrit. suke ati la org nk ckp aku xpose lebih ke ape. yg penting aku xganggu hidup orang.. whee~

35 comments:

  1. ahaha... sian adik laki yg blakang tu..tggu sampai tertido2... ekekeke

    ReplyDelete
  2. ko culik budak ker?
    macm kena pill tido 2 botol jerkk...

    ReplyDelete
  3. to ejump: xtunggu pn.. dia mmg cmtu. nek kete je tido.. org suh duk umah xmo.. haissh

    to kueh: haha xde mcm ak bg pil tdo 2 btol ke?? klaka2.. dia tdo mmg penuh gaya skit..

    ReplyDelete
  4. huyoooo..
    memang sengal2 kuku.. huhu..

    korang dah berusaha nak 'sembunyi'kan xtra actor tue kew? kaci baik skit itu kepala dia..

    terseliuh plak.. huhu..

    nway, memang happy..
    nak jadik xtra actress??

    **adik mata 4 kew?

    ReplyDelete
  5. Ni macam nak buat komik strip ..tapi komik strip 3 muke je panel ni sampai 11.... lama dah tak ke besut...jual sate kat kg raja ada lagi?? nasi lemak kat jertih?....air terjun kat kg raja tu ntah ape nama...La hot spring...best betul

    ReplyDelete
  6. sesungguhnya ... ehehehe! tiada pape.. tapi rasa macam kenal jer... adakah perangai serupa? ...

    ReplyDelete
  7. ni tempat latih memandu...kat g raja

    ReplyDelete
  8. segar mata aku tgk awek2 yg cun dlm blog nie....
    puji nie..

    ReplyDelete
  9. hehe
    mmg suka snap gmbr manyak2 ke
    xpe..nice pic

    ReplyDelete
  10. to azie: tenkiu2.. hehe

    to pearls: kitorang xpasan pn dia da ttdo kt blkg.. hehe
    acceli, xde laa i mnt sgt pn nk acting2.. heheh

    to fizol: uiks.. penah dtg besut ke? bile? wtpe?? hehe
    btol laa driving skol kt bkt keluang tu.. hehe

    to dakjaat: uiks.. sama tp xserupe kot... whee~

    to besi: hhaha meaceh laa encik besi.. iklas ke pujian tu.. whee~ ;p

    to khairil: aah, kitorang mmg cmni. ade je mase tluang mmg ade jelaa gmbr yg di snap.. ngeh3
    tangs nway

    ReplyDelete
  11. sweet nyer gambar die., hehehe :P
    i pun suke bergambar :P

    Sila ambil Award dari saya :P

    ReplyDelete
  12. hehe suwit ke?? suam2 kuku aje lorh.. ngeh3..

    nway tangs 4 de award.. nant i ambik.. :)

    ReplyDelete
  13. jadi model untuk aku nak? muahhahahaha....

    ReplyDelete
  14. aku baru je balik dari besut hari tu..

    (^_^)

    ReplyDelete
  15. hahah jadik model utk ape?? whee~
    model sopan santun leh ar.. ngeh3
    owh wtpe p besut??

    ReplyDelete
  16. berposing sakan. comel lote dua-dua model kite.

    ReplyDelete
  17. hari tu, pi anta my grandfather pi klinik jerteh coz dia x sehat...

    actly, kampung my Dad kat Renek tu je..

    ReplyDelete
  18. to eliza: hehe tangs nway, u.. :)

    to apisz: lorh yeke.. aduyai.. kecik upenye dunia nie.. ngeh3

    ReplyDelete
  19. ye lah..kecik kan...hehehe...

    ReplyDelete
  20. salam...Miss Izah, gambar-gambar yang sangat menarik..

    ReplyDelete
  21. salam singgah... ade keturunan arab ker?? hehe..

    ReplyDelete
  22. wsalam.. hehe xde laa.. im pure malay.. whee~ :D

    ReplyDelete
  23. boleh nampak muke2 keboringan..ekeke...

    ReplyDelete
  24. tau xpe.. stgh jam duk tunggu.. maunye xbosan.. ishhh

    ReplyDelete
  25. “sekadar meluah rasa, melepas hasrat, melerai ragu. Andai sepi coretan ini, kesepianlah yang sedang bersarang di jiwa.Andai riang coretan ini,kerianganlah yang sedang bertakhta dihati. Mengikut rentak hidupku, musafir dibumi Ilahi. Semoga rahmat-Nya sentiasa memayungi kita bersama”.

    ( Baka Kelana - Aceh Blogging )

    ReplyDelete
  26. hehehe....stuju2...sengal2 e2 sgt indah..t'lalu indah untuk d ungkapkan ng kate2...hahaha...btw...all da pix law2 :D...tgk owg nyee la kn..lawa..hehee

    ReplyDelete
  27. hehhe betol tu.. klu xsengal xrock laa kn babe.. heehe
    nway tangs! :D

    ReplyDelete
  28. pic last ya time sms mek ehhh... hahahah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails