My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Friday, July 29, 2011

Alamak, lepas ni kene berjaga-jaga lah!

Huyoooooooooo..... semalam kitorang duk borak2 kat dapur. Sambil-sambil menikmati dinner. Tetibe aku dengar umi aku bersuara....

Umi: "Ajar la umi buat facebook..."
Aku: "huyooo nak buat facebook? tapi kitorang pastikan takkan add umi.. hehhe"
Irah: "tulaa.. mane boleh add umi ni... kang umi tengok semua mende. kita kene privatekan semua bende.."
Aku: "aah la... status semua tu kene set la.. hhahaa"
Umi: (hanya mampu tersenyum)

Omaigodd... haahahaha! My umi nak create account FB jugak oke. Katanya utk kita communicate dengan kawan-kawan.. (alasan munasabah) Habislah kitorang kene skodeng nanti.. muahahhaa!

Semalam pun time aku bukak FB kt PC, aku biarkan interface FB tbuka sebab aku ke ruang tamu tengok bola... Aku dari jauh dah nampak umi aku hendap-hendap kat PC. Then aku dengar dia cakap.... erkkkk
"Siap letak gambar-gambar kat FB..."

Aduhai.... abis tu? Nak letak gambar terung ke? huhuhu.. Tu dia xtengok lagi mane-mane account FB yang letak gambar pelik-pelik. Kalau umi aku tengok alamatnye mengucap panjang lah dia.. hehhehee

Notakaki: Nanti kasi umi boleh tengok status je... hehhee tu pun kene tapis status yang 'mengharu birukan' ;p

7 comments:

  1. hehe. i pon mmg private gmabar/status from my mom. kecoh nanti. tambah plak dia dah pandai komen2 sekarang. scary !

    Jojo's Fashion Show 2 | .NEVER ENDING STORIES.

    ReplyDelete
  2. Kenapa perlu terung??? Wakakaka!!!

    ReplyDelete
  3. hik3.
    comel je perbualan tu.
    kena jaga2 ni. hak3

    ReplyDelete
  4. gua pun nak buat untuk mak wa la

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails