My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Monday, September 20, 2010

Eh nak tanye sikit ni...

Ade sesapa tau tak kat mane butik / any kedai yang buat servis sewa pakaian... khas untuk upacara penerimaan pingat darjah kebesaran... hohoho! Yelah, nak pegi mengadap Agong nieh.. kene pakai lawa & segak. Kalau boleh nak pakai bukan kain biase ye.. alang-alang tu biarlah kain mahal, baldu ke... ahhaha! Demand lak tetibe... Erkk... aku cuma sampaikan pesanan orang je. Bukan aku yang mintak...

Tapi nak mintak tolong kepada sesapa yang tahu kat mane tempat tu, boleh la inform aku eh. & make sure harga pun affordable lah... hahahaha! Takde la sampai 2-3K sewa aje.. 1K tu okla lagi... hohoho!

Tenkiuuuuuuuuuuuuu..... :)
Notakaki: Nak cuba p tanye kat Den Wahab punye butik... agak-agak ade tak?? huhuh

4 comments:

  1. tak tahu. tapi cuba pergi jackel shah alam. mesti ada kan. kain dia kan banyak. ambik pngat ape yea ?

    ReplyDelete
  2. Erk...sewa eh. Tapikan boleh claim balik kan ikut gred jawatan.

    ReplyDelete
  3. ko nak sapa?
    amir luqman or rizalman...

    ReplyDelete
  4. dpt pingat..? tahniah...
    baju kurung pun sultan tak marah...
    yg penting kemas

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails