My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Wednesday, September 1, 2010

Pak Imam yang rude!

Assalamualaikum...

Huhu.. tetibe aku hilang respect pada Tok Imam salah satu masjid area Subang Jaya. Kawan aku pun rasa nak hentak je muka dia. Ape daaa punya tok imam.

Aku park kete dalam kawasan masjid semalam, tapi aku pegi terawih kat Masjid Al-Falah USJ. Around pukul 11.30, aku pergi balik kat masjid tu untuk ambik kereta, tetibe aku kereta Satria Neo Oren ni block kete aku. So, aku takleh nak bawak kuar kete aku. Then, my fren try p tanya orang dalam masjid siapa punya kereta, mintak alihkan sekejap.

Then, afte 10minit dia turun sambil membebel-bebel. Dia cakap aku tak boleh letak kereta kat situ sepatutnya.. haloooooooooooooo encik!
Abis tu ape guna orang buat space parking kalu tak guna??? Sengal punye orang. Dia siap cakap, kitorang menggangu dia nak 'moreh'.

Erkkkkk.... moreh pun berpada-pada la. takkan sampai sejam kot! Bukak puasa pon tak camtu la. Memang agak rude sikit la kata-kata dia tu. Buat kitorang rasa nak hentak je dia..

MasyaAllah... sabar je la.


3 comments:

  1. orang2 lama..kita org2 muda kena byk sabar

    ReplyDelete
  2. tak leh ganaz2 gitu weii..kita org tino sabar2 la...ckplaa elok2.

    ReplyDelete
  3. @Anonymous sape yg perlu cakap elok?? dia ke i?? hurm

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails