My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Tuesday, October 28, 2008

Finally... i went to dentist! :D

Finally, aku p gak jupe dentist ptg td.. huh
neves gilew beb.. tp wut to do.. dr tahan sakit dah lame nie.. better p jelaa cabut! hahaha
aku kuatkan gk laa hati nk p jupe dentist.. suh umi aku teman..
1st aku p klinik tazzili, tp doc lak xde.. cuti. so klu nk gk tepaksa dtg esok lak..
tp aku xmo.. nk gk cabut arini..

Then, p lak klinik Harban Singh.. hahaha xpenah p pn tp ramai org ckp dentist tu ok je..
buat treatment kt ctu xsakit laa..
Luckly, xde org time tu.. try gk la tnye cabut gg bape hengget sbtg.. katenye almost RM50!
tekejut gk laa.. tp aku nk gak.. my mum rase cm nk p tnye klinik lain, tp aku ckp aku bayar sparuh.. tong2.. hiihihih
Then, terus bg IC kt assistant doc tu.. trus je aku masuk lam bilik.. aduh..
bedegup pantas jantung aku.. dah lame gilew xjupe dentist..
last skali jupe dentist time aku darjah 6 dulu.. wawawawa
Doc tu check dlu tgk gg aku cmne.. nk cabutnye gg geraham bawah.. sakit kate org! hahaha
Dah lame simpan gg tu.. gagagaga

Then trus la doc tu bius.. pas 10min dah rase kebas gilew sblah muka aku sblh kiri..
Doc pn trus jelaa ambik playar sakti dia tu.. hahaha
Xsakit time cabut tu sbb ubat bius kuat sgt..
tp cam seksa skit laa doc tu nk cabut gg aku.. geraham kan..
Sakit rahang aku kene nganga luas2.. hahahaa
Tp alhmdulillah.. sume dah settle.. dr aku duk tanggung sakit ni lame2.. better aku cabut je..
better sakit skrg dr sakit kemudian ari..
dah laa nk final xzam ni.. klu laa sakit time xzam mati laa aku.. hahaha
Tp lepas ubat bius da abis.. mula da rase sakit laa.. berdenyut2 gk laa gusi ni.. uhuhuh
tp kene kuatkan hati gk...
horayyyy! :D


1 comment:

  1. Hye Dear..
    Hahahahaha..
    Patut ar memahami sangat....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails