My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Monday, October 11, 2010

Amboi.. galaknya mata!

Aduh... gatal jugak minah ni. Sapeeee??? Aku la tuhhhh... hahaha! Aktiviti santai paling best dalam kete bila time jammed. hahaha... korang teka ar.. kalau betul den bagi seketul ayam KEPSI! :P

Tapi aktiviti ni jangan dilakukan tanpa ade protection.. opsss! ahahah! Dah ala-ala hemmmm...hemmmm pulak ye. adehh! Rilek..rilek... Mende paling best nk buat time driving tambah pulak stuck dalam jammed yang maha dasat! Jeling-jeling orang sekeliling... hahaha! Tengok kalau ade yang hensem sikit, hensem banyak, tak hensem langsung pun jeling je. Mane tau mata jadi juling. hahahha!

Usha awek-awek control cun pun best jugak. Main pintas-pintas... aku potong ko, ko potong aku. erkkkk! Ade bran ke?? hehehe!

Tapi make sure sunglasses jangan lupe pakai pulak. Senang kalau nk control mata kan. If ade kete mamat hensem sebelah duk pandang-pandang macam nak telan tu, buat-buat la tak nampak. Tapi jangan lupe jeling ngan ekor mata! hahahaha! Lepas tu, terkial-kial la sengsorang mamat tu, konon-konon kite terpedaya dengan ushaan dia laaaaa??????? adehhh!

Tapi siyesly, if korang rase ngantuk time jammed, try la buat aktiviti nie. Tapi jangan asyik sangat kot-kot terlanggor bontot kete depan! buat nayeee je...! Kang ade jugak yang dpt claim duit dgn aku.. wuuuuuuuu! Jangan yo kanak-kanak bawah umur....

p/s: sejak ade aktiviti camni, tiap-tiap hari balik keje ilang ngantuk! hahahahaah.. senget!


8 comments:

  1. wahhh dah macam cerita rempit dah heheh

    ReplyDelete
  2. amboi3 yunk.
    suka ye jeling-jeling! hehe ;p
    well same goes to me!

    ReplyDelete
  3. cik adik, petua akan dipraktikkan

    ReplyDelete
  4. mek jaa kaki skodeng...
    sbb tu akai spek hitam
    nak tiru gaya aku lah tuh...
    wakkakaka

    ReplyDelete
  5. trade mark skrg.sunglasses tu penting sgt2 utk protection sambil2 usha orang..hahaha.gud2.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails