My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Wednesday, October 27, 2010

Ok.. dah plan dah!

Assalamualaikum & morning...

Fuhhh.... bekfes today minum segelas HIGOAT saje. Badan pun dah berpeluh-peluh dalam kadinginan.. ahaks! Bakar lemak... nampak sangat byk lemak aku ni. hahaha!

Erk.. tak lame lagi nak Raya Haji pulak kan. Tapi sayang, cuti sehari je. Tapi aku dah plan awal-awal dah. Aku mesti balik kampung punyeeeee! Meriah wooo kat kampung time Raya Haji. Di samping ade misi kemanusiaan di kampung. InsyaAllah... semoga semuanya berjalan lancar. Amin...

So, sekarang dah kene stat apply cuti. Tapi aku terpaksa apply cuti 2 hari selepas raya. Tapi tak kisahlah asalkan dapat balik kampung.. horayyyy! So, kene booking tiket flight siap-siap! hoyehhhhh............




3 comments:

  1. naik flight eh kali ni ye yunk? i pon cam kne blk kg gak. normally raya haji kt kl je tp kali ni mak i nk korban. heee ;p

    ReplyDelete
  2. gua hampir terlupa akan raya haji

    ReplyDelete
  3. cuti raya haji yeay-yeay keh keh keh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails