My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Sunday, October 3, 2010

Bila si Kechixx yang comei bertemu dengan Izah yang ketot... :P

Hoho...... pertemuan yang tak di'plan' dari awal ni terjadi jugak akhirnya. Last minit punya plan menemukan kami berdua & Kenny Rogers Plaza Alam Sentral menjadi saksi apabila kami berpelukan & berciuman pipi di khalayak ramai! walaweiiii...... jangan risau, aksi kami dibenarkan dalam Islam. hahahahaa!

Dup dap dup dap rasa nak jumpe gadis comei ni petang tadi. Macam nak 1st time dating dengan buah hati je.. hahhaa! Bila dah jumpe........ rasa macam dah lame kenal! Memang comei laaaaaa wa cakap sama lu beb! Haaa.. yang laki-laki tu jangan nak usha pulak, dia ni tunangan orang okay! ahaksss!

Tapi masa borak-borak tu, kitorang banyak la bertanyakan pasal masing-masing... hehehhee! Cuma aku ni jenis lepas laku sikit. Tak kira la sape yang aku baru kenal tu, aku tak hipokrit. Kalau nak sendawa tu, on ajeeee... *Kan awok kan.. awok denga tadi sayo sendawo rano :p

Bestlah jumpe dengan si gadis Kechixx ni.. hehehe! Sporting je dia.. gelak dia memang besau lah.. hihihiih! Nextime hope dapat hangout lagi... kan kan.. :D

Sempat la 3potong gambar disnap.. tu pun kat umah dia. Sementara tunggu kete masuk Car Wash.. hehehe! Ni kat umah si Kechixx ini kat Seksyen 7 Shah Alam... hehe

Tengok tu.. comei je menempel kt bahu aku kan.. hehehheeh


aiyak... aku telebey senyum suda & dia buat muke buntal pulak... :P

Alaaaaaa... blurrrrrr... hukhukhuk

p/s: Thanks awak belanje saye tadi.. patutnye sy yang belanje awak sbb sy ajak awak keluar.. ehhehe! Friend Forever! :D

5 comments:

  1. bila nak jumpa dgn en.tikus pulak ? dkt plaza alam sentral ? hehehe ;P

    ReplyDelete
  2. jom jumpa Izah ramai2...
    hehehehehehhehehehehe.....

    ReplyDelete
  3. pernah buat begini jugak..
    mmg syok sgt :)

    ReplyDelete
  4. waa..bestnya Kenny Rogers..he2

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails