My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Friday, November 26, 2010

Perempuan sebagai bahan tontonan umum

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Pelik?? Tak perlu kot. Sebabnya dah terbiasa tengok di mana-mana. Kat negara kita pun dah jadi kebiasaan, yang kt overseas tu takyah heran sangat la kan. Kenape eh banyak menggunakan perempuan sebagai bahan PELARIS? erkkkk......

Kalau takde perempuan menempel tepi kereta tu, tak laku ke kereta tu? Silap-silap hb, bukan buyer yang beli kereta, tapi angkut perempuan yang bertenggek tu balik umah.. hehehe! Lagi mahal dari kereta pulak tu. huyooooooooo!

Ape jadi kalau letak model JANTAN pulak nextime.. agak2 orang datang tengok tak eh? erkkk.. Mungkin kene try buat eksperimen nih.. adehh! Dah la tu, model-modelnye mmg HOT2 blake. Ade yang bersimpuh atas seat, ade yang bertenggek tepi bonet... Ishh macam-macam aksi lah.. Memang akan menarik mata-mata yang memandang.. hohoho!

Jomlah layan gambar-gambar ni.. ish.. tak sanggup aku nk publish tapi sekadar tatapan sementara ok laa.. Ade 3 keping je pun... Zazzzzzzzzsssssssssssssssssss.. adehh2






p/s: Astaghfirullah..... ngucap panjang aku. aadehhh! Banyak lagi yang lagi HAWTTTTT! Tapi kenot-kenot... Jangan tengok lame-lame ye... Dosaaaaaaaaaaaaaa.... ahhahahha!

5 comments:

  1. kalo macam tu, sy tgk girl sexy mana pun x heran. kadangkala x elok letak girl sbg pelaris. haishh. ntahlah.

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu.... ku penah nmpk lagi seksi

    ReplyDelete
  3. perempuan mmg jd pelaris skrg ni, dunia2

    ReplyDelete
  4. sama jugo dengan ekau yang dipergunakan...
    untuk melariskan produk kambing tuh...
    so pk pk kan lah...

    ReplyDelete
  5. aishh, tutup mata bg kita (perempuan),kalau org lelaki tu~bukak mata luas2!Betul tak???

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails