My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Friday, November 5, 2010

Rela tolak rezeki!

Haish.... menyampah + emo + sakit hati + panas dalam badan! Haaaa COMPLETE 1 PAKEJ! Sungguh geram ngan 1 tempat car wash ni.... tadi aku pegi nak cuci kereta. Yelah, dah sebulan 2 minggu duk bergelumang dengan lumpur & debu-debu kota.

"Lame tak nak cuci?"

"Hali ini talak lama punye. Public holiday. Keleta pun talak banyak."

"Ok.. boleh lah"

"Hali ni untuk package saja maa."

"Haaa?? Dah tu yang cuci biase u tak ambik ke?"

"Takde.. ini hali untuk package saje. Mau polish?"

"NO!!!!"

Aku terus belah dengan perasaan yang berapi2 macam gunung berapi nak meletup! Ape salahnye basuh kete aku sebijik tu......! Bukan kete kebal pon nak suh basuh. Even hari ni untuk package saje... mmg aku tengok ada 2 ketul je kete kat situ. Mana taknye.. surelah orang lari bila dia tak buat cuci biase! Bongopsssssssss!

Yang aku nampak kereta sutir Camry & Mercedes je yang park tunggu turn. Bo*oh betol lah! Rezeki tolak camtu jeeeee.... haishhhh! Serius panas tak hilang lagi ni..... Mau pegi minum air dulu lah.. kasi sejuk badan!.. uwaaaaaaaaaaaaaa

4 comments:

  1. sental je sendiri...bukan kete kebal pun kan...hehe

    ReplyDelete
  2. apa lagi, pi minum ayaq tebu kat pasar malam kat bangi.

    ReplyDelete
  3. Salam kenal.
    I follow ya.
    Buat blogwalking ni. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails