My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Sunday, August 15, 2010

Ke'blur'an aku membawa padah!

Assalamualaikum....

Haiyaaa.... first time dalam hidup aku mengalami situasi ni. Sengal aku rasa. Ampeh punye pak polisi. Tapi time tu aku memang blurrrr... Aku ingatkan nape la Pak polis ni duk follow aku. Rupanya bagi signal suh pakai seat belt. Dia dah bagi peluang kedua tapi aku blur jugak..

Last-last dia dah tak tahan kot... terus saman! wakakakakkaakka

p/s: Padan muke aku..... Tenkiu pak polis kene menyaman saye okeh!

5 comments:

  1. dia tunggu awak rasuah dia kot..

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu....dugaan bln pose..

    ReplyDelete
  3. Hihihi..cakap tenkiu tu macam marahhhh je... ahakss.. Mama sekeluarga memang dah biasa, kalau masuk kereta je, tangan terus capai seat belt. Hinggakan anak-anak yang duduk di belakang pun cam tu gak..automatic...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails