My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Tuesday, August 10, 2010

KENANGAN RAMADHAN BERSAMA BEN ASHAARI: Puasa Yang Yok


Hoho... biaselah zaman kanak-kanak. Tapi time tu dah darjah 4 kot. Sepatutnya dah kene puasa penuh. Tapi aku ni notty sikit. haha! Depan mak aku bukan main behave lagi. Tapi belakang.. masyaAllah............ hahahhhahah! Aku memang nakal dol....

Lepas balik sekolah, mesti akan tidur. Penat la kononnye kan. Tiba masa umi aku masak, aku bingkas bangun. Yelah, dah terbau haruman sedap dari dapur kan. jenguk-jenguk tengok makanan sedap. Punyalah nakal aku ni, lepas mak aku masak dia akan kuar pegi ruang tamu. Aku ape lagi, pegi cilok seketul dua kuih dari dapur then menyelit belakang pintu. erkkkkkkkkk!

Dah kenyang, mestilah kene minum air. Kalau tak tersedak pulak. adoilaaaa! Nak minum air kat dapur takut kantoi... tau ape aku buat????

Masuk bilik air minum air paip! haaaaaaaaaaaaaaa... ambik engko! Dasat tak dasat ke'notty'an aku time tu.. wakakakkaka! Tapi semua tu kenangan yang tak dapat aku lupa. Lepas dah abis bulan puasa baru aku bocorkan rahsia tu pada mak aku... hahahaha!


4 comments:

  1. ha3,sengal je! =P

    *da besar ni,jgn buat camtu lg oke =)

    ReplyDelete
  2. mmg betul2 nakal ni...anak sapa la ni?

    ReplyDelete
  3. nakal budak2 takpe...
    jgn nakal sekrang sudah....
    hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails