My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Sunday, January 16, 2011

Alhamdulillah.. safely arrived at KAMPUNG TERCINTA.

Sungguh teruja di saat menjejakkan kaki di Sultan Ismail Petra Airport Kota Bharu lebih kurang jam 2.40pm petang semalam. Alhamdulillah, cuaca pun elok je sepanjang perjalanan... panas & cerah! Cuma kurang selesa sikit sebab flight kali ni ada 2-3 orang baby kecil. Hurm... so, hanya terdengar tangisan baby sepanjang 50 minit di awangan. Tapi aku sempat jugak melelapkan mata... hanya 20 minit.

Sampai LCCT, sempat breakfast.. tapi makanan tak sedap! Oh, tidak bersyukurkah aku? Huhuhu.. Alhamdulillah... bolehlah isi perut sikit kan. uhuks! Merewang-rewang dulu sekitar LCCT tu, sementera tunggu nak check-in.


Masuk dah agak lewat sehinggakan kedengaran namaku dipanggil untuk menaiki pesawat. Hohoho.. leka main POKER di FB...


LCCT - Sebelum berlepas.. Tak sabar neh...

Di awan biru... Indahnya ciptaanNya

Tak sure di paras brape ribu kaki... Cantikkan... ;)

Lepas terjaga dari tidur... Sempat snap. Subahanallah...

Time ni dah nak landing...

Scenery dari uadara di sekitar Sultan Ismail Petra Airport - b4 mendarat
p/s: thanks so much kepada yang 'terlibat' sehingga sy selamat sampai di KAMPUNG TERCINTA.... ;) Love u olss

4 comments:

  1. hikhik, ptutlh lamer sis x online....

    ReplyDelete
  2. tiada yang paling gembira bila dapat belik ke kampung sendiri terutama menjengah ibu & ayah tua

    ReplyDelete
  3. oh kampung, lame gak a tak balik

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails