My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Thursday, January 6, 2011

Hati-hati ye gadis-gadis di luar sana

Aduh... macam-macam ragam orang ni kan. Baru kenal beberapa minit dah nak ikut balik sama. erkkkk! Hati-hati ye gadis-gadis di luar sane. Bila mendekati seseorang yang tidak dikenali, dalam erti kata lain, baru first time kenal.. janganlah terlalu mudah nak inform semua pasal diri korang..

Takut nanti, rupanya dalam diam-diam dia sebenarnya berminat dengan korang. So, bila dia dah tahu korang duk mana segala bagai... tup-tup dia tunggu korang kat mana. Haaa.. mane nak lari tu?
Kisah kawan aku semalam... memang dia tak expect ape-ape. Bila dah ditanya stay kat mane semua, jujurlah kawan aku tu cakap kan. Last-last nak ikut balik sama! erkkk.. Ape kejadahnye tu. Katanya sebab dia pun nak pegi area sama.. Mujur kawan aku tu cerdik & panjang akal. Diputar belitnya mamat india tu.. hahaha! Akhirnya terbelit jugak.. Fuhhh... nasib baik.

Notakaki: tiba-tiba datang umah nak meminang! haru biru....! PATI pulak tu... how come! aduhhhhh!

5 comments:

  1. klu nk kawen pastikn dia islam dlu.ha3

    ReplyDelete
  2. bahaha nasib pandai pusing member awk tu huhu..kalo tak nahas huhu..

    ReplyDelete
  3. wah. mcmtu pun adA. kena hati2 ni

    ReplyDelete
  4. india minat melayu, haha, pelik betul.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails