My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Sunday, January 2, 2011

Fotogenik OR Fotogedik?

Assalamualaikum...

Oh tidak.. Aku bukan sorang yang fotogenik, but more too fotogedik! ahakss! Wutever people say bout me, i dun care.. Its for my own satisfation. So, asalkan aku bahagia sudah! Yang penting, aku tak ganggu hidup orang lain.. kan..kan...

Haaa... aku memang gile gambar. Kalau boleh even cebisan tudung pon aku nak masuk, apatah lagi kalau sebijik muka aku yang tak seberapa ni.. hehehe!

Luckily, ramai yang sentiasa nak melayan kerenah aku yang memang 'gila gambar'... Kak Zaleha, my adiks, my frens mostly dah tau perangai aku camne. *wink* So, semalam dengan menggediknye aku menayang muka aku ni untuk diabadikan dalam DSLR baru Kak Zaleha.. ahakss! best...best.... tak terkata bestnye bila ade orang nak melayan.. :P

Jom layannnn.... hahaha!

p/s: Im not a model... tak layak pon. Tapi sekadar suka-suka... :) Thanks...













*klik untuk tumbesaran yang sihat! :D

11 comments:

  1. hidung awak tuuuu...ahhhh....cun sungguh:)

    ReplyDelete
  2. have a nice sunday to0 miss izah...btw, nice pic la.....^_^

    ReplyDelete
  3. ye..
    telah terbukti..
    anda adalah foto gedik yg melampau..
    hahahahaha.. :))

    ENTRI TERKINI:
    PUTAR BELIT : GLADIATOR (2000)
    2011, DUNIA SAMBUT TAHUN BARU!

    ReplyDelete
  4. ada bakat jadi model ni..
    heheeee

    ReplyDelete
  5. cantik..semua ciptaan Allah cantik kan..kamu pun cantik..^_^

    ReplyDelete
  6. muahah ader ala2 model dah tu..

    ReplyDelete
  7. #6 ngan #12 is my fav..tu betul2 photogenic. :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails