My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Thursday, May 20, 2010

Abis tu nak apekahhhh?

Nak makan??
I diet ketat-ketat skrg ni..
Nak tidur??
Haish.. smlm kn dah tidur, tak cukup2 lagi ke..
Nak belanje??
Ingat i ni Bank Negara ke.. haishh
Nak karoeke??
Suara i cam doreamon.. takut u lari lak..
Dah tu nak ape??
Tak mau ape apeeeeeee....
Hahahaha aku pun tak tahu ape yang aku merepek ni.. Daaa~
Bosan laaaa

8 comments:

  1. hahahahahahaha
    bosan eh?

    biasalah tu.
    bosan2 cuci mata 'online shopping'.
    hahahahaha
    lama2 pun bosan gak.
    berzikir x bosan.

    ReplyDelete
  2. Bosan ? Jom lah singgah blog encik tikus,buahaha :D

    ReplyDelete
  3. Hoho...
    tu kat Malaysia tu..banyak benda pun bleh bosan...

    Cuba duk sini..mau mati kutu..huhuhu

    Nadia-ism: Colitis-Inflammation of the Colon. Bahayakah?

    ReplyDelete
  4. Salam,

    Diet ketat ker dik..kak sweetie tengok punyalah slim cik adik kita ni.

    ReplyDelete
  5. kalu awe bosan pun awe tak tau nak ape sebenanrnya..bila tanya jawapan sume tak nak..once member tanya nak kene lempang? hahahah..terus sedar..

    ReplyDelete
  6. secara teorinya, semua tips diet yg kita dengar adalah berkenaan 'mengurangkan pengambilan' kalori (makanan) tapi 'meningkatkan penggunaan' kalori (aktiviti), dan semua ini bersamaan dengan weight loss..

    My tips berkenaan diet dan kesihatan
    http://sususejat.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails