My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Wednesday, May 5, 2010

Maaf.. aku tak berdaya!

Assalamualaikum...

Maafkan andai ada kekhilafan berlaku sepanjang berhubungan kita. Izinkan aku menitipkan warkah ini buatmu yang amat ku kasihi. Aku berada jauh darimu. Kita takkan dapat bertemu. Tapi kau senantiasa dalam ingatanku.

Maafkan aku.. keadaan memaksaku mengabaikanmu buat sementara. Aku tahu, 5 hari itu mungkin suatu angka yang kecil tapi hakikatnya ia sungguh lama bak menunggu gajiku yang belum lagi masuk sampailah ke hari ini. Amatlah terseksa zahir & batinku.

Maafkan aku kerana terpaksa berjauhan darimu, walaupun aku masih berada di bumi Malaysia.. tapi bezanya aku sekarang di tengah hutan rimba. Tidak dapat aku berhubung denganmu.

Maafkan aku jika aku tidak mempunyai sedikit masa pun utk menjenguk & melawatmu di sana kerana liputan di sini amatlah teruk sekali.. terkedek-kedek macam itik pulang petang.

Maafkan aku andai tidak berpeluang melakar sedikit madah buatmu kerana kepenatan dek tugas harianku yang memaksaku terus terbungkang di senja hari.. adeh

Wahai kawan-kawan bloggers tu sekalian... maafkan aku jika xsempat 'blogwalking' kerana kesemputan berukben ku yang jelas terserlah kesengalan & kelembabannya.. aduhhhhh

Luahan hati,

Notakaki: Bila keadaan dah seperti sediakala, aku akan menjenguk kalian semua ok. Thanks pada yang sudi menjenguk aku di sini.. Sekurang-kurang aku tahu korang mengingati aku.. :)

5 comments:

 1. Bersabar la ye.. memang broadband skrg teruk.
  Sama la ngan saya hehe

  ReplyDelete
 2. Dear,
  Maaf diterima..
  hehe..

  take ya time dear..

  take care.

  ReplyDelete
 3. sbr jelah...tak kan nak kena berukben pnjt poko cr coverage...hehehe...

  ReplyDelete
 4. laaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! hahahaahahahaha!!!

  ReplyDelete
 5. mcm ni majok ah dgn izah...
  ekekekekekek...

  no wories babe..
  take care yeah!

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails