My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Tuesday, July 27, 2010

Amour Security tak beretika?

Assalamualaikum & morning...

Adeh... semalam pegi Maybank area Batu caves. Time sampai je, ade security sedang collect duit dari Cash Deposit Machine. So, kitorang terpaksalah tunggu di luar. Kelihatan seorang guard bermisai lebat sambil memegang senapang patahnye itu.. hohoho! Ade lagi 3 orang bersama guard tu sedang kutip duit dari machine.

Haish... macam-macam ragam diorang ni sebenarnya. Sambil duk kutip duit tu sempat lagi menjeling ke arah luar. Kalau setakat pandang sekejap takpe jugak. Ni pandang sampai tak berkelip tu.. hahahah! Yang duk pegang senapang tu pon same naik rupenye. Ampeh betul... ni nak buat kerja ke tak ni..?? hahaha!

Korang tau ape jadi?? Siap jadi sweet talker lagi kat situ okay. Rupa-rupanya bile dah abis buat kerja, kerja lain pulak dia buat. adehh! Tadi masa collect duit bukan main serius muka. Bila jejak keluar dari bank terus tumbuh tanduk! hahahaha!

Kelakar pon ade jugak ragam dorang ni. Siap buat 'peace' lagi tu... lepas tu sengih-sengih. aiyooo! So, kesimpulannya, kalau dah namanya lelaki memang begitulah gayanya. hohoho! Perangai normal bila lelaki terpandang perempuan... walau siapa pun dia. ngeeee~

5 comments:

  1. ha ha ha
    sambil kerja pun sempat derang cuci mata/
    eekekekeke

    ReplyDelete
  2. haha...suatu tuduhan biasa terhadap insan yang bernama lelaki...

    JANDA BAIK

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails