My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Sunday, July 11, 2010

Tetibe buang tebiat...

Berjaga untuk tengok bola pagi ni.. Game di antara Germany vs Uruguay. adehh! Tak pernah-pernah berjaga pagi-pagi semata-mata nak tengok bola live. Selalunye kalau ade masa terluang tengok ulangan, tak pun dengar result dalam radio or paper.

Sebab aku bukan jenis yang obses pada bola pon, except game Final barulah bersungguh tengok.

My favorite team tak len tak bukanlah, Germany. *sebab aku Miroslove Klose je pun! Hope memang la ini game. Time final lak aku sokong mane yang menang je.. hohoho!

p/s mau layan bola buat kali pertama untuk WC kali ni.. hohoho

2 comments:

  1. hahah..jelas dan nyata awak ni jenis penyokong no 6 dan 8..jenis penyokong apa kah itu??jemputlah ke http://www.kuehtart.com,saya ada membuat sedikit ulasan tentang jenis2 penyokong..just for fun je lahh..

    ReplyDelete
  2. yes!!!!!germany at heart!!!! :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails