My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Saturday, July 10, 2010

Kelebihan berada di kampung!

Hoho... bajet macam selalu stay kat umah je kan. Tapi betul ape. Duk umah semua bende tersedia. Makan, minum, TV dan banyak lagi laaa.. Tapi sekali-sekali perlu jugak keluar dari kepompong rumah kan.. ngeeee!

Tapi maksud aku sekarang ni bagi yang memiliki kampung, bagi yang bekerja di KL or somewhere dari kampung kan. Bila balik kampung terasa heavennya. Tak yah pikir macam-macam. Duk umah dapat mkn free. Semua dah tersedia. Nak beli ape-ape banker pun ade. hahaha! *zalim gile perangai. 

Boleh save duit banyak gile compare duduk kat KL nu haaa. Pendek kata kalau duk kampung, memang boleh saving babas-babas punye. Sesapa yang nak kawin cepat tu, moh lew stay kat kampung, setahun dua memang boleh kawin dah.. hohoho!

Tapi paling best bile skali skala balik kampung, nak makan ape pun mesti tersedia oleh umi tercinta. hehehe! *terima kasih umi ku... ngeee!

1 comment:

  1. setuju...skrg ni pon sy kt kg...seronok dpt blk!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails