My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Sunday, December 26, 2010

500 BLOG!!

Eh eh.. orang duk kalut-kalut join ni, aku pon tumpang dua kaki runcing aku ni join same...

Serba sedikit tentang diri aku?
Hohoooo... aku ni sorang gadis kampung yang begitu pemalu. Tapi bile dah kenal aku, baru la korang tahu aku ni 'pemalu' or 'tak tahu malu'! hahahaa.. Tak kenal maka tak kenal kata orang... lalalala

Tujuan aku blogging?
Mula-mulanya sekadar suka-suka je. Sonok tengok orang ade blog. Aku pon nak jugak buat blog. So, terhasillah blog cunggg aku ni since Oct 2008! Hasilnya, puas hati sangat dapat involve dalam dunia blog! cewahhhhh.....

Ok done! Settle ye bro! Hehehe....



18 comments:

  1. wahh..dah lama berblogging dah..

    ReplyDelete
  2. suke statement gadis kampong
    hehe~

    ReplyDelete
  3. samalah den pun pemalu gak.. tapi lelaki kampung

    ReplyDelete
  4. hai gadis kampung yang begitu pemalu. =p

    ReplyDelete
  5. slm kenal dr mimiey...

    nasyieen.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. keep blogging ye ^_^

    salam perkenalan d cik eyqa

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan.
    (dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

    jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

    ReplyDelete
  8. salam kenal ....


    saya salah seorang dari segmen ni ...


    jenguk saya balik eyh !

    http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam kenal dr papa mifz yer..:)

    ReplyDelete
  10. salam singgah

    nice blog. sila lah melawat blog saya pula lepas ni, kat http://kidin-hut.blogspot.com

    selamat berhubung

    ReplyDelete
  11. mamat pun dh join..
    salam perkenalan..

    mamat dh ada blog baru..
    http://luahan-hati-matika.blogspot.com/
    jangan lupa follow aw..

    ReplyDelete
  12. salam,
    mengunjungi rakan2 segmen blog abg ben;D

    blog apisv2

    ReplyDelete
  13. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails