My photo
Im juz an ordinary lady.. Nuthin special bout me.. I love my husband & my family so much... Like to do anything sound in my head tell me to do. Not too messy n clumsy.. Nice n friendly for sure.

Tuesday, June 8, 2010

Berbaju kurung di Shopping Complex?

Dah menjadi kebiasaan kot kalu pegi Shopping Mall mesti kene pakai stylo2 sikit. Kasual, shirt, jeans, legging, blouse etc... Yelah, nak pegi santai-santai kan. Nak shopping kenelah selesa. Bukan sebuah kedai je nak pegi, kalau boleh 1 shopping mall tu nak tawaf.. hohoho!

Dulu, masa aku zaman skolah menengah selalu pk malu bile pakai baju kurung ke shopping mall or supermarket. Entah nape, sebab aku dah set mind camtu kot. Rase ade orang tengok pelik je bile berbaju kurung ke tempat camtu. adehh!

Yang xleh blah, rase tak vogue langsung bila pakai baju kurung time keluar bersiar-siar. hahaha! Yelah, konon2 orang cakap kolot kan. Tengok orang kiri kanan sume pakai baju stail-stail gitu.. So, risau la kot2 orang cakap kite orang kampung mane ntah tersesat kat bandar kan.

Tapi tu dulu laa. Sekarang ni aku xkisah langsung pakai ape pon ke mane-mane. Asal selagi tutup badan dah. Ade orang tu siap pakai kain pelikat pegi KLCC! Haaaa.. rilek je aku tgk! Tak segan silu pon. Time balik dari opis nak ke shopping mall berbaju kurung pon aku OK je. Bangga lagi ade.. hahaha!

Aku rasa yang pakai pelik-pelik tu lagilaa rimas. Tapi, mungkin dia rase selesa kot. Ape nak buat. Citarasa masing-masing. Tepuk dada tanya selera. hehehe! Tak kisah lah asal berbaju. Jangan pulak berbog*l dah la.. hahaha!


6 comments:

  1. wawawa....sy rase better berbaju kurung..org tgk pon manis je..budak2 nakal pon tak berani nak kacau...

    sy memang suke berbaju kurung...hehe

    ReplyDelete
  2. OK la pakai baju kurung..
    Tapi jangan pakai legging..

    http://mypanty.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. haha, pakai jubah lagi bagus :D

    ReplyDelete
  4. hehehehehe

    apa2 baju x kisah.
    janji tutup aurat.
    kalo tgk zaman skrg, cm x pakai bj je.
    aisyehh

    ReplyDelete
  5. pkai bj kurung ni kan nmpak ayu jer..=)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails